anne-volle

Anne Volle

Kort om Anne

Alder: 56 år

Bosted: Jessheim

Jobb: Politiet, Oslo Lufthavn

Anne Volle, født og oppvokst i Bærum, flyttet til Jessheim i 1996 på grunn av utbyggingen av Oslo Lufthavn. Hun startet sin yrkeskarriere i SAS på Fornebu i 1986 og fulgte deretter med selskapet til Gardermoen. I dag arbeider hun i Politiet ved Oslo Lufthavn, hvor hun jobber med grensekontroll, territorial kontroll, utlendingsloven, EØS-avtalen, Schengen-avtalen og mye mer. Anne trives med å ha en spennende hverdag der hun forsøker å forebygge grensekryssende kriminalitet og oppdage nye moduser og trender.

Før en ryggoperasjon i 2020 var Anne en ivrig jogger. Nå nyter hun turer i naturen som en erstatning for løpingen. Hun finner ro og balanse i naturen og betrakter den som balsam for sjelen.

Anne har også en lidenskap for reise og har besøkt 42 land. Hun er spesielt interessert i å oppsøke det genuine og elsker å komme i kontakt med lokalbefolkningen og oppleve de lokale kulturene.

En annen interesse som betyr mye for henne er kirker. Uansett hvor i verden hun befinner seg, tar hun seg alltid tid til å besøke minst én kirke og deltar gjerne på gudstjenester eller messer. Dette er en måte for henne å koble seg til det åndelige og sette pris på arkitekturen, historien og kulturarven som kirker representerer. Selv om hun har hatt mange spennende og interessante møter med mennesker rundt om i verden, mener hun likevel at Norge er det vakreste stedet på jord.

Utover arbeidet i politiet bruker Anne mye av fritiden sin på politikk. Hun har vært aktiv i FrP siden 2006 og har vært engasjert i partiet i flere perioder. Justispolitikk er et av de temaene som interesserer henne mest, da det har stor betydning for samfunnet vi lever i. Anne er opptatt av å hegne om vår kulturarv, ytringsfriheten, suvereniteten, vår religion og våre tradisjoner som har formet oss som nasjon. Hun er motstander av at Norge blir en del av EU, da hun mener det ville føre til en tap av nasjonal identitet.

Anne Volle har vært samfunnsengasjert helt siden ungdomsårene. Allerede som 14-åring deltok hun i en streik mot nynorsk foran Stortinget og var aktiv i elevrådet på ungdomsskolen. På videregående valgte hun språklinjen fordi hun ønsket å utforske verden. Hun engasjerte seg også i skolerevyen og tok del i språkreiser og andre sosiale aktiviteter.

Anne har stemt på Fremskrittspartiet (FrP) siden hun fikk stemmerett. Partiets fokus på individuell frihet, evnen til å ta egne valg og ta ansvar appellerte sterkt til henne. Justispolitikk er det temaet som interesserer henne mest, da det har stor betydning for samfunnet vi lever i. Samtidig er Anne opptatt av å bevare vår kulturarv, ytringsfriheten, suvereniteten, religionen og våre tradisjoner. Hun er fast bestemt på at Norge aldri bør bli en del av EU, da hun frykter at det ville føre til at vi mister vår egenart.

Nelson Mandela og Winston Churchill er blant de personene som har inspirert Anne mest. Hun deler også to favorittordtak som hun finner sterke og rørende: Voltaire sa en gang: «Jeg er uenig i hva du sier, men jeg vil inntil døden forsvare din rett til å si det.» Mens Arnulf Øverland sa: «Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv!»

Anne Volle er kjent for å være intens og direkte i sin kommunikasjon. Hun setter ærlighet høyt og er ikke redd for å si det hun mener. I tillegg til politikk er det én ting hun ikke kan klare seg uten i hverdagen: Pepsi Max. Hun hevder at enhver dag uten denne favorittdrikken er en bortkastet dag.

Hvorfor du skal stemme på Anne

Med sin sterke lidenskap for politikk, erfaring fra arbeidet i politiet og engasjement for lokalsamfunnet, er Anne Volle en kandidat som står for lokaldemokrati, lovpålagte tjenester, samferdsel og kollektivt. Hun ønsker å sikre et velfungerende samfunn som tar vare på innbyggernes behov og rettigheter. Stem på Anne Volle for å få en representant som vil jobbe for et sterkt og rettferdig samfunn.

anne-volle

Anne Volle

listekandidat nr. 4

Utforsk lokallaget