tom-staahle

Tom Staahle

gruppeleder og fylkesråd for finans

Hei, jeg heter Tom Staahle, og jeg er en stolt innbygger av Ullensaker. I over 20 år har jeg vært aktiv i lokalpolitikken, og jeg er lidenskapelig opptatt av å gjøre Ullensaker til en enda bedre kommune å bo og leve i.

Jeg ble født i Oslo, men vokste opp i Groruddalen før vi flyttet til Skedsmokorset og senere til Jessheim. Min barndom har lært meg verdien av å være selvstendig, løsningsorientert og å ta vare på meg selv.

Allerede fra en ung alder har jeg hatt en politisk bevissthet og har utforsket politisk idehistorie og litteratur. Da jeg flyttet til Ullensaker, ble jeg oppfordret av Harald Espelund til å bli aktiv lokalt, og siden den gang har jeg hatt ulike politiske verv og engasjementer. Politikken har blitt en viktig del av mitt daglige liv.

Beslutningene som tas i en kommune påvirker hverdagen til enkeltmennesker. Jeg ønsker å bidra til utviklingen av Ullensaker og skape gode muligheter for innbyggerne, organisasjoner og næringslivet.

Jeg har vært involvert i utviklingen av Ullensaker siden 2000, og mitt mål er å gjøre kommunen til det beste stedet å bo og leve i Norge. Jeg er dedikert, pålitelig og jobber hardt for å oppfylle denne ambisjonen.

Utover politikken er fotball en av mine store lidenskaper, og jeg følger nøye med på Liverpool FC og lokale lag som UllKisa og Hauerseter. Jeg har også interesse for historie, litteratur, sport, trening og gamle biler. Nylig har jeg også funnet glede i turer i skog og mark.

Utforsk lokallaget