Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Ullensaker FrP samler inn og bruker personopplysninger.


Hva behandler vi

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.


Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine på nytt når du legger igjen en kommentar.

Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.


Arrangementer

Når du melder deg på kurs og konferanser lagres informasjon til bruk for kursadministrasjon. Fremskrittspartiet er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for å administrere påmelding fra deltakere på kurs i regi av Fremskrittspartiet.


Hvem vi deler dataene dine med

Microsoft

Vi samarbeider med Microsoft for å fange opp hvordan du bruker og samhandler med nettstedet vårt gjennom atferdsmålinger, varmekart og øktavspilling for å forbedre og markedsføre produktene/tjenestene våre. Data om nettstedets bruk fanges opp ved hjelp av første- og tredjeparts informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å bestemme populariteten til produkter/tjenester og nettaktivitet. I tillegg bruker vi denne informasjonen til nettstedoptimalisering, svindel/sikkerhetsformål og annonsering. For mer informasjon om hvordan Microsoft samler inn og bruker dataene dine, gå til Microsofts personvernerklæring.


Google

Vi samarbeider med Google for å fange opp hvordan du bruker og samhandler med nettstedet vårt for å forbedre design og funksjonalitet. Vi bruker også dataene for å optimalisere våre markedsføringskampanjer. Data om nettstedets bruk fanges opp ved hjelp av første- og tredjeparts informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å bestemme populariteten til produkter/tjenester og nettaktivitet. I tillegg bruker vi denne informasjonen til nettstedoptimalisering, svindel/sikkerhetsformål og annonsering. For mer informasjon om overføring av data til Google, gå til Googles område for personvern og sikkerhet.

Sosiale medier

Ullensaker FrP har profiler på flere sosiale medier. Det er brukervilkårene hos de ulike sosiale mediene som avgjør hvordan de behandler data eller digitale spor du eventuelt legger igjen. Ullensaker FrP har ingen påvirkning på brukervilkårene. Henvendelser om brukervilkår på sosiale medier må rettes til selskapene som leverer plattformen.


Facebook

Ullensaker FrP har en aktiv tilstedeværelse på Facebook. For å bedre samspillet mellom Facebook og ullensakerfrp.no har vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av våre nettsider og Facebook.

Vi bruker dataen som samles inn av denne pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til de som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, gå til Facebook sin informasjon om informasjonskapsler og annen lagringsteknologi.