Møt Tone Jøndal

Tone Ellen Wigand Jøndal er en engasjert Ullensaker-beboer som har vært med på den positive utviklingen i kommunen takket være Fremskrittspartiet. Etter 26 år i Ullensaker og rundt 5 år som politisk aktiv, brenner hun for helse og omsorg, skatter og avgifter, samt innvandring – hjertesakene som hun vil jobbe hardt for å forbedre og styrke for alle innbyggere.
Kort om Tone

Alder: 59 år

Bosted: Jessheim

Tone vokste opp på Tåsen i Oslo, i en generasjonsbolig sammen med sin mor, far, søster og besteforeldre. Hun ser tilbake på en barndom preget av glede, mange venner og en rekke spennende fritidsaktiviteter. Fra ung alder hadde hun store drømmer om å bli både flyvertinne og rockemusiker. Disse drømmene formet hennes syn på verden og inspirerte henne til å utforske ulike muligheter i livet.

Tone har igjennom livet blant annet vært en dedikert medarbeider i SAS, hvor hun var i hele 25 år. Hun har også hatt en variert karriere innen Olav Thon-gruppen. Utover politikk, har Tone en rekke interesser som gir livet hennes en ekstra dimensjon. Hun er en stor musikkentusiast, elsker å delta i quiz, reise og hekle.

Når sommeren kommer, finner man Tone i Norge, hvor hun nyter vakre turer i landet og tilbringer mye av tiden sin på hytta i Rondane. Hytta på Mysuseter er hennes absolutte favorittsted. Like etter følger Nice og de greske øyene, som også er noen av hennes favoritter.

Tone finner Ullensaker som et spennende sted å bo, takket være den store utviklingen og nærheten til både Oslo og Gardermoen. Etter å ha bodd i Ullensaker i hele 26 år, har hun vært med på den positive utviklingen Fremskrittspartiet har bidratt til i kommunen. Det var derfor naturlig for henne å engasjere seg politisk og ble aktiv for rundt 5 år siden.

For Tone er det flott og berikende å være politisk aktiv i Fremskrittspartiet, hvor hun får møte nye mennesker med samme politiske syn og få opplysninger om nye planer for kommunen. Hun brenner spesielt for helse og omsorg, skatter og avgifter, samt innvandring, som er hennes hjertesaker. Hun ønsker å sikre god helse- og omsorgstjenester for alle innbyggere, samt arbeide for en rettferdig skatte- og avgiftspolitikk og en ansvarlig og kontrollert innvandringspolitikk.

Hvorfor du skal stemme på Tone

Tone Jøndal er en dedikert og engasjert stemme for Ullensaker. Gjennom sitt politiske arbeid og lidenskap for helse, skatter og avgifter, samt innvandring, jobber hun for å gjøre en positiv forskjell i lokalsamfunnet. Med sin energi og utålmodighet er hun klar til å møte fremtidige utfordringer og bidra til en positiv utvikling i Ullensaker.

Tone Ellen Jøndal

Tone Ellen Wigand Jøndal

listekandidat nr. 22

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email