Kort om Felix

Alder: 23 år

Bosted: Jessheim

Jobb: Bowling 1 Jessheim

I den rolige byen Jessheim, som har vokst seg til å bli en travel by i rekordfart, finner vi en ung mann som har opplevd utviklingen på nært hold. 23 år gamle Felix Emanuel Jøndal Frantzen er en ekte lokalpatriot som har bodd på Jessheim hele livet.

Felix gikk på Jessheim barneskole og senere Nordby ungdomsskole. I oppveksten utfoldet Felix sin kreative sans med LEGO. Hans far hadde store mengder med LEGO hjemme, og Felix brukte mye tid på å bygge og utforske med de fargerike klossene. Felix var også en aktiv fotballspiller og trivdes best i målet som en pålitelig og handlekraftig keeper. Fotballidolen hans var ingen ringere enn Edwin Van der Sar, den berømte nederlandske målvakten som gjorde stor suksess for Manchester United.

I dag står ikke Felix lenger mellom stengene eller utforsker LEGO-verdenen, men vi finner ham på Bowling 1 Jessheim, der han jobber. Bowling har blitt en annen lidenskap for Felix, og han trives med å jobbe og være en del av underholdningsmiljøet på bowlingbanen.

For Felix er det noe spesielt med hjemstedet Jessheim og Ullensaker som har siden Oslo Lufthavn åpnet hatt en enorm utvikling med en dobling i innbyggertall og et voksende næringsliv.

― Man sier vel borte bra, men hjemme best, sier han.

Han ser fram til å være en del av det spennende fellesskapet som fortsetter å vokse og tilby stadig flere muligheter til innbyggerne. Nå som sommeren står for døren, planlegger Felix å slappe av og tilbringe tid med familie og venner for å lade batteriene før den kommende valgkampen, hvor han håper at Fremskrittspartiet (FrP) vil få ordføreren tilbake i Ullensaker.

For politisk engasjement har alltid vært en del av Felix sitt liv. Allerede som 13-åring ble interessen for politikk tent da han lærte om stortingsvalget i 2013. Oppveksten hans var preget av en engasjert far som fulgte politikken tett og diskuterte saker hjemme, og dette bidro til Felix sin politiske interesse. Han valgte å melde seg inn i Fremskrittspartiet (FrP) og Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) i sommeren 2017. Felix ble tiltrukket av partiets verdier som personlig frihet, lavere skatter og avgifter, samt viktigheten av å ta vare på landet vårt.

Hvorfor du skal stemme på Felix

Felix sine hjertesaker i Ullensaker er helse, eiendomsskatt og næringsliv. Han brenner for at hvert individ skal ha frihet til å bestemme over sitt eget liv, samtidig som velferdsstaten ivaretas på en bærekraftig måte. Felix mener at personlig frihet er avgjørende for å skape et godt samfunn, samtidig som det må tas grep for å forbedre styringen av offentlige prosjekter og redusere unødvendige utgifter.

Felix J Frantzen

Felix Frantzen

listekandidat nr. 8

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email