Ta vare på fremtiden: Bygge grunnlaget for en god barndom

Vi i Ullensaker FrP brenner for å gi barn og unge en kvalitetsutdanning og en trygg oppvekst. Her vil du få fem gode grunner til hvorfor vi er det rette partiet for å sikre en strålende fremtid for våre unge innbyggere.

1️⃣ Fokus på kvalitet: Ullensaker FrP er opptatt av å styrke undervisningen og elevens læring. Vi vil investere i kompetente lærere og ressurser for å skape inspirerende undervisningsmiljøer.

2️⃣ Tidlig innsats: Vi vet hvor viktig det er å gripe inn tidlig ved utfordringer. Derfor vil vi styrke skolehelsetjenesten og samarbeidet mellom skole og foreldre for å sikre en trygg og trivelig skolehverdag.

3️⃣ Valgfrihet og mangfold: Vi ønsker at foreldre og elever skal ha muligheten til å velge den skolen som passer best for dem. Derfor vil vi legge til rette for flere internasjonale og private skoler, samtidig som vi jobber for å styrke de offentlige skolene.

4️⃣ God psykisk helse: Vi vil prioritere barn- og unges psykiske helse. Gjennom å videreutvikle skolehelsetjenesten og tilby ungdomspsykologi og ressurspersoner, kan vi gi våre unge verktøyene de trenger for å håndtere hverdagens utfordringer.

5️⃣ Nulltoleranse for mobbing: Ullensaker FrP tar mobbing på alvor. Vi vil jobbe for nulltoleranse og tidlig involvering av foreldre for å stoppe mobbingen og skape et inkluderende miljø på skolene.